Ga naar hoofdinhoud
Nieuws

Beste kapelkenner, doe jij mee?

  • 16 november 2022

Een warme oproep!

Draag jij een warm hart voor de talrijke en diverse kapelletjes uit jouw buurt? Met het grootschalige project Kapelletjes in Vlaanderen brengen we deze samen met PARCUM systematisch en op een uniforme wijze in kaart.

Daarbij hebben we jouw hulp nodig! Bij PARCUM sleutelen ze aan een eenvormige inventarisatietool voor gans Vlaanderen. Dit instrument is volop in ontwikkeling en is klaar voor een eerste test!

Momenteel staat een eerste testinventarisatie klaar om los te laten op een testpubliek. Help jij ons deze testinventarisatie evalueren?

Klik hier en open de testinventaris!


Wat is de opzet?

  • Aan de hand van deze oefening wil PARCUM nagaan of de inventarisatiefiche goed is opgemaakt. Zijn de vragen duidelijk opgesteld? Wordt er naar de juiste informatie gevraagd? Is het gebruiksvriendelijk? In het formulier is er ruimte om ons van feedback te voorzien. Op basis van jullie input evalueert PARCUM de testinventarisatie en sturen ze waar nodig bij.

Hoe ga je aan de slag?

  • Maak op voorhand een selectie van minimum 5 kapellen naar keuze (en probeer hierbij verschillende types kapellen te selecteren)
  • Vul de fiche online in
  • De testinventaris kan je invullen tot zondag 29 januari 2023

Heb je vragen of wil je iets delen?

<