Ga naar hoofdinhoud
Nieuws

1000e UiTPAS de Merode in gebruik!

  • 29 september 2022

Gus Lintermans nam op 21 september de 1000e UiTPAS de Merode in gebruik. Zijn broer, Fil de 1001e!

De twee broers en hun mama bezoeken geregeld het cultuurhuis Tessenderlo en wilden graag een UiTPAS de Merode om nog meer aan cultuur en hobby’s te doen.

Gus is 8 jaar, hij is een fiere Chirojongen, doet freerunning en speelt graag tennis. Zijn jongere broer, Fil is 6 en ook bij de Chiro. Daarnaast komen ze graag naar het cultuurhuis waar ze onder meer al een voorstelling van theatergezelschap FroeFroe zagen. Een aanrader!

In het cultuurhuis komen de jongens hun favoriete boeken halen: zoekboeken, iets over auto’s of van Geronimo Stilton. Ze houden van de muziek van Kapitein Winokio, al mag dat nieuwe lied voor de Rode Duivels er ook zijn.

Zij hopen alvast op een nieuwe voorstelling van Kapitein Winokio, deze keer met een tractor op het podium! We geven het door!

De kapitein komt op 18 februari alvast naar den egger in Scherpenheuvel-Zichem, één van de gemeenten van onze cultuur- en UITPAS-regio

En waarvoor zij UiTPAS-punten sparen?
Ze zouden liefst kunnen wisselen voor een tech deck board, al zijn ze heel blij met de zak die ze wonnen als 1000e UiTPAS-gebruikers. Het is de eerste keer dat zij iets winnen!
Voorzitster van cultuurregio de Merode en schepen van cultuur in Tessenderlo, Alies Smeets gaf beide jongens hun prijs: een toffe totebag van het cultuurhuis met naast wat lekkers, o.m. tickets voor de voorstelling ‘Stellar Boem’ van FroeFroe op 13 januari in cultuurhuis Tessenderlo.

We zijn benieuwd wat ze nog gaan ontdekken in één van onze vier gemeenten: Hulshout, Scherpenheuvel-Zichem, Tessenderlo en Westerlo.

UiTPAS de Merode is dé spaar- en voordelenkaart voor cultuur en vrijetijd voor iedereen. Met de UITPAS spaar en ruil je punten in heel Vlaanderen.
Binnen onze 4 gemeenten krijg je heel wat welkomstvoordelen en mensen die het financieel wat moeilijker hebben, krijgen met hun UITPAS de Merode 80% korting. Lees er hier alles over.

<